Galerie Conny van Kasteel | Maart 2020 |

Volledige naamGalerie Conny van Kasteel
BeroepGalerie
Websitewww.galerieconnyvankasteel.nl

Koel310 invites Galerie Conny van Kasteel.

 

Galerie Conny van Kasteel is een gerenommeerde galerie in Egmond aan Zee, gespecialiseerd in minimalistische, concrete, geometrische en conceptuele kunst. Denk bij dat laatste ook aan de ZERO-beweging van internationaal bekende kunstenaars.

Bram Bus, de curator van Koel310|Expo heeft samenwerking gezocht en gevonden met Galerie Conny van Kasteel. Deze samenwerking houdt in dat twee keer per jaar Galerie Conny van Kasteel gastconservator is in de galerie van Koel310.

Verder gaat er samengewerkt worden op het terrein van cultuurpromotie, educatieve activiteiten en uitwisselingen. Regionale promotie van kunst en cultuur is belangrijk.

Naast het culturele aanbod van de musea is het van belang dat culturele vrijplaatsen voor alle kunstdisciplines gepromoot worden.

In de tentoonstelling Koel310 invites Galerie Conny van Kasteel wordt werk vertoont van
Iginio Balderi (IT), Ivo Balderi (IT), Bart Herreman (NL/IT), Ernst Hesse (DE), Getulio Alviani (IT), Giorgio Eros Morandini (IT), Julian Gil (ES), Henk van Gerner (NL), Jean Mauboulès (FR/CH),
Mauro Staccioli (IT), Norbert Thomas (DE) Peter Jansen (NL), Rolf Forster (CH), Hans Günter Dienst (DE) en een onderdeel van het project “Hommage aan Mondriaan’.

Tevens zijn er beeld- en geluidcompilaties te zien over het werk van Henk van Gerner en het Mondriaanproject.

De expositie wordt geopend door Ineke Braak-van Kasteel, galeriehouder Galerie Conny van Kasteel, en Marvin den Bakker, bestuurder van Koel310 .

In Galerie Conny van Kasteel zelf is van 7 maart t/m 10 mei een overzichtstentoonstelling te zien van het werk van Henk van Gerner (1942-2018).

Koel310, Koelmalaan 310, 1813JE Alkmaar, is geopend op vrijdag en zaterdag van 13.00-17.00. Verder op afspraak (tel. 0642263022)

Galerie Conny van Kasteel, Noorderstraat 4, 1931EV Egmond aan Zee, is op afspraak te bezoeken
(tel. 0622546602)

Geselecteerd werk